Nyár van, kánikula, rekkenő hőség? A gyerek egész nap a vízben lubickolna? Vagy egyszerűen csak rajongásig szereti a vizet?
Akkor ez a megfelelő szülinapi zsúr a számára! Még a tél sem akadály!

HA VAN A KERTBEN TELEPÍTETT VAGY ÉPÍTETT MEDENCE:

Akkor animátorunk helyben varázsol izgalmas szülinapot a gyermekek számára, csupa mókás, érdekes feladattal. Melynek keretein belül a gyermekek megmérettethetik magukat versenyekben, labdás játékokban, és ha nem vigyáznak akár a bálna martalékává is válhatnak.

HA NINCS A KERTBEN MEDENCE:

Az alábbi két uszodában, privát helyet biztosítunk az ünnepelt és vendégserege számára.

  • Pesterzsébeti Uszoda
  • LoBoGó Tanuszoda

A választott uszodában, animátorunk vezényletével a gyerekek izgalmas versenyeken csillogtathatják meg tudásukat, természetesen nem maradhatnak el a labdajátékok sem, sőt még egy hatalmas örvény martalékából is szabadulhatnak. Mindkét uszodában lehetőség van ajándékosztásra és tortabontásra is!

HA A KÉT USZODA KÖZÜL EGYIK SEM MEGFELELŐ SZÁMODRA:

de az ötletet jónak találod és ismersz egy hozzád közel eső uszodát, ahol szívesen megtartanád a zsúrt. Nekünk csak jelezned kell, és mi felvesszük az uszodával a kapcsolatot, leszervezzük a pályabérlést, valamint levezényeljük a zsúrt.

Ha szeretnéd, hogy a szülinap eleme a víz körül forogjon, de a medencés részt szeretnéd kiiktatni, mi erre is tudunk megoldást. Animátorunk ebben az esetben csupa vizes játékkal szórakoztatja a gyerekeket, ahol senki és semmi nem maradhat szárazon.

  • Időtartam: 2 óra
  • Korosztály: 5 – 14 év