Ezen a szülinapon gyermeked igazán nyeregben érezheti magát! Ha imádja a lovakat, szeret vágtázni, ügetni, vagy szívesen kipróbálná magát a lovas ügyességi játékokban, akkor ezt a zsúrt Neki találtuk ki.

HÁZHOZ VISSZÜK A LOVAT!

Ha van hely a kertetekben, vagy a ház körül, mi kiszállítjuk a lovat, így a szülinapos ismerős terepen tud futószáron lovagolni és még a barátait is ámulatba ejtheti.

Ha a helyszín is engedi, akár lovas ügyességi játékokra is van lehetőség.

LOVAGOLJ NÁLUNK!

Ha a kertetek, vagy házatok környéke nem alkalmas a ló fogadására, gyertek hozzánk!
Kuckónk kertjében lehetőség van futószáras lovaglásra, ezt követően pedig a szülinapost és kis barátait megvendégeljük étellel-itallal, a születésnapot pedig további játékokkal tesszük emlékezetessé.

HA IGAZI LOVARDAI KÖRNYEZETRE VÁGYSZ?

Velünk ez sem lehetetlen! Több helyszínen is várunk változatos és élménydús lovas születésnappal, ahol a futószáras lovagláson kívül, a kis csapat megmérettetheti magát a lovas ügyességi játékokban, de igény esetén lovaskocsikázásra is lehetőségetek van. Az ünneplést, tortázást pedig egy erre kialakított, fedett helységben tudjátok folytatni.
A bulizásra az alábbi helyszíneken van lehetőség, tavasztól – őszig:

  • PA-SA Tanya, Bugyi
  • Panderosa Panzió, Dunavarsány

Egész évben bevethető lovas bulihelyszín:

  • Mustang Lovas Club, Dunaharaszti

Ha a fenti helyszínek túl messze vannak hozzátok, de az ötletet jónak találod, keress meg minket és mi felkutatjuk a hozzátok legközelebb eső lovardát, leszervezzük a pályabérlést, valamint levezényeljük a zsúrt.

  • Időtartam: 2-3 óra, helyszíntől függően
  • Korosztály: 5 – 14 év

Jó tudni: A szolgáltatás tartalmazza a témához szükséges kellékeket, melyeket animátorunk visz magával a születésnapra.