cukorkamarkolo

Cukorkamarkoló

Ez a gépezet biztosan a buli fénypontja lesz, hisz sokkal finomabb íze van annak a cukornak, vagy csokoládénak, amelyikért így kell megdolgozni! A vásári hangulat garantált, az izgalom, pedig a tetőfokára hág, amint a háttérzene felgyorsul és tudod, hogy már csak másodperceid vannak hátra, hogy sikerrel zárd a „vadászatot”. A játékgép 5,-Ft-os érmével működik, ami természetesen a játék végén visszajár!

Korosztály:
3-10 év

Ára:
5.000,-Ft / 1 nap

Jó tudni:
A játék 3 karral mozgatható, előre és hátra, fel és le. A markoló elengedi, illetve megszorítja az útjába kerülő cukrot vagy csokoládét.
Mérete: 32 cm x 21 cm x 16 cm
A játék bérleti díja tartalmaz 250 g cukorkát és/vagy csokoládét!

TIPP
A gép tartálya apróbb ajándékokkal, vagy akár ékszerekkel is feltölthető!

Kérj ajánlatot!

csokizuhatag

Csokizuhatag

Édes élmény a rendezvényen. Kínáljuk akár friss gyümölcsökkel, habos pillecukorral, vagy piskótával. A siker garantált, hisz vonzerejét elsősorban a csokis mivoltának köszönheti és melyik gyerek ne szeretné a csokoládét!

Korosztály:
3-10 év

Ára:
5.000,-Ft / 1 nap

Jó tudni:
Az ár 450 g csoki pasztillát is tartalmaz!

FONTOS!
A gyümölcsöket és egyéb mártogatni valókat az ár nem tartalmazza!

Kérj ajánlatot!

vattacukor

Vattacukor gép

A gyermekeknek élményt, míg a felnőttek nosztalgikus hangulatot idéz a vattacukor készítése. A vattacukor készítő gép minden rendezvényt feldob, hisz melyik gyerek tud ellenállni ennek a ragacsos finomságnak, főleg ha saját kezével készítheti.

Korosztály:
3-10 év

Ára:
6.000,-Ft / 1 nap

Jó tudni:
Az ár tartalmaz 2 féle ízesítésű cukrot és 20 db hurkapálcát!

TIPP:
További cukorszínezék ára: 200,-Ft/dkg / íz (1 dkg színezék 1 kg kristálycukor színezéséhez elegendő) Cukorszínezékek: cseresznye, eper, kékmálna, rágógumi, banán, vanília, görögdinnye és narancs

Kérj ajánlatot!

jegkasa

Jégkása gép

Igazán különleges kiegészítője lehet egy szülinapnak, családi összejövetelnek, bármely rendezvénynek. Hűsítő szórakozás egy meleg nyári nap alkalmával. A jégkása, akár kétféle ízben, pár perc alatt elkészíthető.

Korosztály:
3-10 év

Ára:
5.000,-Ft / 1 nap

Jó tudni:
Az ár tartalmazza a kétféle szirupot is!

TIPP:
Bátrabbak télen is használhatják!

Kérj ajánlatot!

popcornkeszito1

Popcorn kocsi

Pattogatott kukorica az örök kedvenc, mely szinte minden gyerekzsúron, rendezvényen megjelenik. Ezúttal az elkészítése egy kicsit másképp, nem a megszokott módon és formában történik. A retró stílusú kocsi felejthetetlen élményt nyújt gyermeknek, felnőttnek egyaránt.

Korosztály:
3-10 év

Ára:
5.000,-Ft/ 1 nap

Jó tudni:
Az ár tartalmazza a hozzávaló kukoricát!

Kérj ajánlatot!

fagylaltgep

Csavart fagyigép

A nyár elengedhetetlen finomsága a hűs és frissítő fagylalt. Télen pedig kuriózumnak számít. Minden évszakban szuper zsúr kiegészítő, hisz a gyerekek imádni fogják! Számtalan variációs lehetőség, szinte bármilyen ízben elkészíthető, csak egy jó recept kell hozzá.

Korosztály:
3-10 év

Ára:
6.000,-Ft/ 1 nap

Jó tudni:
az ár nem tartalmazza a fagyi hozzávalókat!

FONTOS!
A fagyi gép kapacitása 1 liter. A gép kb. 30 perc alatt keveri ki az alapanyagokból a fagyit. A készüléknek nincs saját hűtési rendszere, így a tartályt minimum 16 órára mélyhűtőben kell tárolni!

Kérj ajánlatot!

italadagolo

Italadagoló

Ideális kerti partin, vagy a szülinap alkalmával. Ezzel a gyerekek könnyedén adagolhatják saját maguknak is a szomjoltó nedűt. Benzinkutat formázó alakja miatt igazi különlegesség. Használata egyszerű.

Tartályaiba, akár két különböző fajta ital is tölthető.

Korosztály:
3-10 év

Ára:
3.000,-Ft/ 1 nap

Jó tudni:
Kapacitása: 2x 900 ml;
Mérete: 49 x 13 x 16 cm

Kérj ajánlatot!

mikado

Óriás mikádó

Ez a méltán híres türelemjáték remek kézügyesség fejlesztő, és nem utolsó sorban nagyon izgalmas játék. Célja, hogy a “pálcikacsomagból” a legtöbbet vegyük magunkhoz.

Korosztály:
3-10 év

Ára:
2.000,-Ft/ 1 nap

Jó tudni:
A játék kertben és lakásban egyaránt játszható.

A pálcikák 67 cm hosszúak.

Kérj ajánlatot!